Skip to content

Blogi > Tiedote: SAK:n lakkojen vaikutus Wihuri Metro-tukulla

Tiedote: SAK:n lakkojen vaikutus Wihuri Metro-tukulla

SAK:n 7.11. aloittamat lakkotoimenpiteet vaikuttavat viikolla 46 ja 47 Wihuri Metro-tukun tavarantoimittajiin aiheuttaen yksittäisiä toimituspuutteita. Metro-tukun toimipisteet ja palvelut toimivat normaalisti. 


SAK:n ja sen jäsenjärjestöjen lakkotoimet tulevat vaikuttamaan myös Metro-tukun tavarantoimittajiin ja toimituskykyyn Metro-tukun toimipisteisiin viikon 46 (13.–17.11.2023) ja 47 (20.–24.11.2023) aikana. Viikolla 46 lakon piirissä on liha- ja panimoteollisuuden yrityksiä. Viikolla 47 lakot kohdistuvat leipomo- ja makeisalan toimijoihin.

Metro-tukku valmistautuu lakkoon parhaansa mukaan toteuttamalla poikkeusjärjestelyitä tuotteiden saatavuuden turvaamiseksi lakon aikana. Lakon vuoksi on kuitenkin syytä varautua yksittäisiin toimituspuutteisiin.

Lakko ei vaikuta Metro-tukun omaan toimintaan eli K3 logistiikkakeskus sekä Metro-pikatukut palvelevat normaalisti. Myös asiakastoimitukset toimivat normaalisti.

Lisätietoja tilanteesta antaa oman alueen pikatukku tai asiakasvastaava. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvia häiriöitä.

Mikäli lakkotilanteesta aiheutuu muita vaikutuksia toimintaamme, tiedotamme asiasta mahdollisimman pian verkkosivuillamme.

Tiedotetta on päivitetty 16.11.2023. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tiedotetta, kun uutta tiedotettavaa on.