Skip to content

Blogi > Syysviinien parhaat

Syysviinien parhaat

Wihuri Wine Academy on poiminut syksyyn täyteläiset viinisuositukset luomaan ihania makupareja kauden rakastetuimpien raaka-aineiden kanssa. Syksyn suosikkireseptit sienistä ja riistasta vievät ajatuksemme niin klassisiin viinialueisiin kuin uuden maailman laadukkaisiin tuotteisiin.

Kesän keveyden jälkeen viineistä halutaan irti enemmän makuja. Valituissa viineissämme on maanläheinen ja tuhti makumaailma. Niissä yhdistyvät eloisa hedelmäisyys, hienostunut tammenkäyttö sekä sopivasti läsnäoleva hapokkuus ja tanniinisuus.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valikoima on Wihurin omaa maahantuontia. Viinit ovat saatavilla vain ravintolamyyntiin.

Katso syksyn viinisuositukset verkkokaupassamme 


3306380133800 Chateau Picon La Reserve 0,75 l
Maison Le Star, Chateau Picon, Bordeaux, Ranska 16,85 €
Merlot, Cabernet Sauvignon.

Täyteläinen, tasapainoinen, eloisan hapokas. Korkea uutepitoisuus. Maussa kuivattua marjaa ja hienosti integroitua tammea. Pureksittavan kypsät tanniinit, pehmeän pitkä jälkimaku

8055323462419 Fabiano Valpolicella Classico Superiore Ripasso 0,75l
Fabiano, Valpolicella DOC, Italia 18,43 €
Corvina, Rondinella, Molinara, Negrara.

Täyteläinen maku jossa runsaasti kuivattua hedelmää ja tummaa marjaisuutta, tasapainoisen hapokas. Pehmeän tanniininen, hieman tamminen. Maanläheinen ja suuta kuivattava hedelmäinen jälkimaku.

7798074860325 Salentein Barrel Selection Malbec 0,75 l
Bodegas Salentein, Uco Vally, Argentiina 17,51 €

Täyteläinen ja intensiivisen hedelmäinen. Maussa luumua, viikunaa, paahteisuutta, mausteisuutta sekä aavistus tupakkaa. Kypsät, pehmeät tanniinit, pitkä jälkimaku.