Skip to content

Blogi > Suomen suosituin Hard Seltzer

Suomen suosituin Hard Seltzer

OLVI Hard Seltzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä. Tuotteissa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Tuotteiden kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna erittäin pieni. OLVI Hard Seltzerit sopivat nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa. Ne ovatkin siis täydellinen lisä esimerkiksi kesäterassien juomavalikoimaan!

Suomen suosituin Hard Seltzer -tuoteperhe saa joukkoonsa keväällä 2024 kaksi herkullista uutuutta: päärynänmakuisen OLVI Hard Seltzer Juiced Pearin, sekä limen ja mustikan makuisen OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberryn.

Kuten kaikki Olvin Iisalmessa valmistamat tuotteet, myös OLVI Hard Seltzerit valmistuvat hiilineutraalilla tehtaalla. Hiilineutraalius saavutettiin Olvin Iisalmen panimon osalta vuonna 2023. Tämän mahdollistivat muun muassa siirtyminen täysin uusiutuviin energiamuotoihin sekä sähköllä toimivat kuljetusratkaisut. Samana vuonna otettiin käyttöön myös hiilidioksidintalteenottojärjestelmä, jonka avulla panimon toiminnassa syntyvää hiilidioksidia otetaan talteen ja käytetään uudelleen tuotteiden valmistuksessa.

 

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry 4,5% 0,33 l tlk 6419800082781

OLVI Hard Seltzer Mansikka-Raparperi 4,5% 0,33L 6419800082514