Skip to content

Blogi > Rapukauden parhaat valinnat

Rapukauden parhaat valinnat

Saksiniekkojen sesonki on jälleen täällä! Wihuri Metro-tukun valmiista rapukauden valikoimasta poimit ostoskoriisi rapujen lisäksi myös kaiken muun rapujuhlaan kuuluvan.

Perinteisesti raputarjoilun jälkeen pääruokana on tarjoiltu sorsaa. Valikoimassamme on sekä Finnwildin viljasorsaa että Caneton De Vendeen sorsaa pakasteina. Raputeeman täydentävät kattaustarvikkeet, kynttilät ja kosteuspyyhkeet löytyvät myös listalta.

Menuun makumaailmaa tukevat viinit on valinnut Vuoden Tarjoilija 2020 Christian Angelov. Nämä viinit, Weingut Frank, Grüner Veltliner, Itävalta ja Spindler Lindenhof, Riesling, Saksa, löydät vain meiltä Wihuri Wine Academyn valikoimasta.

"Molemmat valitut viinit ovat upean raikkaita. Rieslingissä löytyy hieman enemmän hedelmää ja on kevyen makea sekä upean kukkainen. Grüneri Veltlinerissä on miellyttävän raikkauden lisäksi myös upean vihreänsävytteinen mausteisuus ja hyvin kantava kevyt hedelmäisyys”

Rapujen kanssa nämä molemmat viinit toimivat upeasti!  Jos nauttii ravut ihan vain keitettyinä niin näistä Riesling on valintani korostamaan ravun luontaista makeutta. Jos ravut keitetään ja annetaan maustua liemessä niin Grüner Veltliner on ehdottomasti valintani. Liemi tuo makuun pienen mausteisuuden jota Grünerin mausteisuus korostaa vielä enemmän.”

Katso rapukauden valikoimamme tästä >>

* Wihuri Wine Academyn viinit näkyvät tuotelistauksessa alkoholiluvan omaavilla asiakkuuksilla