Skip to content

Blogi > Nimitys - Juha Lihtonen vahvistamaan asiakkaidemme viinituntemusta

Nimitys - Juha Lihtonen vahvistamaan asiakkaidemme viinituntemusta

Viinialan moniosaaja, sommelier Juha Lihtonen on aloittanut Wihuri Metro-tukun Wine & Drinks Business Managerina. Osaamista viinin parissa on karttunut HoReCa-alalla jo usean vuosikymmenen ajan niin koulutuksen, brändi- ja portfolio-rakentamisen kuin sommelierinkin tehtävien kautta.

 

Lisää asiakastuntemusta ja elämyksellisyyttä

Metro Wines on rakkaudella rakentamamme viinien ja muiden alkoholijuomien valikoima. Laadukas valikoimamme on rakennettu siten, että asiakkaidemme on helppo koota omalle toiminnalleen sopiva ja takuulla toimiva juomalista. Varmistaaksemme ensiluokkaisen palvelun ja varmasti sopivat makuparit tarjoamme jatkossa enemmän alan asiantuntevinta osaamista oikeiden valintojen ja viiniymmärryksen tueksi.

 

- Minulla on pitkään kypsynyt haave päästä lisäämään alan viiinituntemusta muutoinkin kuin teknisten yksityiskohtien osalta. Haluan lisätä asiakaskohtaamisiin lisää asiantuntemusta, elämyksellisyyttä ja sujuvaa, innostavaa palvelukulttuuria. Tavoitteena on yhteistyössä ravintoloiden kanssa herätellä ja muuttaa viinikulttuuria ja tuoda entistä laadukkaampia viinejä kotimaan ravintoloihin".

 

- Metro-tukun kanssa kohdatessani sain ensikosketusta tukkumaailmaan ja ymmärsin löytäneeni väylän toteuttaa pitkäaikaista haavettani alan suhteen. Yrityksen arvot puhuttelivat minua ja tunsin siteen välillemme syntyneen heti. Nyt lähdemme yhdessä edistämään viiniymmärrystä ja tuomaan lisäarvoa asiakkaan arkeen Metro Winesin kautta".

 

Tutustu Metro Wines -tuotekonseptiimme sekä sen tuotevalikoimaan täällä. Yhteystiedot Metro-tukun myyntiin ja hankintaan löydät täältä.