Juustokakkutehdas on loihtinut täydellisen juustokakkureseptin, joka sopii myös vegaaneille ja gluteenittomaan ruokavalioon. Reseptissä on käytetty vaahdotettavaa kasvirasvasekoitetta - Sure Whip, joka sopii erinomaisesti kakkujen ja leivonnaisten koristeluun ja täytteeksi.
Sure Whip on valmiiksi makeutettu sokerilla ja se vaahtoutuu nopeasti ja antaa jopa nelinkertaisen vaahdotusvolyymin. Vaahto kestää hyvin pakastamista sekä happamien tuotteiden kuten sitruunan lisäämistä.
Se sopii loistavasti erilaisiin mousseihin sekä jälkiruokiin. Kakkujen koristelussa vaahto on kestävää ja helppo pursottaa. Tuote säilytetään jääkaapissa ja se on pakattu litran pakkauksiin.
Kokeile Juustokakkutehtaan suussa sulavaa mango-passionjuustokakkureseptiä ja ihastu!
Pohja
150 g gluteeniton keksimuru
50 g margariini
Mango-Passion -täyte
405 g Sure Whip kasvirasvasekoite
325 g vegaaninen maustamaton tuorejuusto (esim. Violife)
70 g sokeri
1,5 tl vaniljasokeri
270 g mango soseutettuna
135 g passionhedelmä pyreenä
5,5 tl agar agar-jauhe
300 g vesi
Kiille
60 g passionhillo
200 g mango soseutettuna
0,5 tl agar agar-jauhe
80 g vesi
Vatkaa Sure Whip ja sokerit löysäksi vaahdoksi.
Sekoita mango vegaanisen tuorejuuston kanssa tasaiseksi.
Mittaa vesi, passion, agar kattilaan ja kiehauta (valmista, kun hieman paksuuntuu).
Sekoita lopuksi molemmat massat yhteen keksipohjan päälle.
Hyydytä kakkua tunnin verran jääkaapissa ja valmista kiille mittaamalla kattilaan vesi, hillo sekä agar agar ja kiehauta.
Mittaa mango omaan kulhoon ja sekoita massat yhteen, jäähdytä viileäksi ja kaada kakun päälle. Hyydytä vielä kaksi tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.