Skip to content

Blogi > Metro-tukku vauhdittaa Metro Fresh Cut -tuotesarjan kehitystä yrityskaupalla

Metro-tukku vauhdittaa Metro Fresh Cut -tuotesarjan kehitystä yrityskaupalla

Wihuri Metro-tukun ja Ma-ha Oy:n vuodesta 2018 alkanut tiivis yhteistyö syventyy 12.4.2024 solmitun yrityskaupan myötä, kun Ma-ha Oy:n liiketoiminnot tulevat osaksi Metro-tukkua. Metro-tukun hevivalikoima sekä sen palvelut vahvistuvat entisestään, kun ainutlaatuista valmiiksi pilkottujen hedelmien ja vihannesten Metro Fresh Cut-tuotesarjaa kehitetään yhteistyössä eteenpäin.

Wihuri Metro-tukun tavoitteena on kehittää tuoretuotevalikoimaansa strategiansa mukaisesti.

”Haluamme yhä vahvemmin Metro-tukussa panostaa tuoretuotteiden valikoimaan ja palveluun sekä helpottaa ravintolayrittäjien arkea strategiamme mukaisesti. Metro Fresh Cut -tuotteemme räätälöidään asiakaskohtaisesti ja ovat saatavilla nopealla toimitusrytmillä tuoreina, laadukkaina ja ilman välikäsiä ympäri Suomen. Olemme erittäin iloisia, että yrityskaupan myötä pystymme toimimaan ravintola-asiakkaidemme työparina entistä paremmin”, kertoo Wihuri Metro-tukun toimialajohtaja Jukka Heinänen.

Ma-ha Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Aleksi Malkamäki uskoo, että omistajamuutoksella Metro Fresh Cut -tuotesarjan kaikki potentiaali saadaan irti. 

”On erittäin hienoa, että hyvä yhteistyö Wihuri Metro-tukun kanssa vahvistuu ja pääsemme yhdessä kehittämään toimintaa. Olemme yli 20 vuoden ravintola-alan kokemuksella luoneet Matin (Lohilahti) kanssa ainutlaatuisen tuotesarjan. Olemme innoissamme, että pääsemme nyt vapauttamaan Metro Fresh Cutin kaiken potentiaalin asiakkaiden arjen helpottamiseksi entistäkin paremmin.”

”Voimme keskittyä nyt täysillä siihen, minkä osaamme parhaiten eli auttamaan erikokoisia ravintoloita Metro Fresh Cut -tuotteilla. Olemme innoissamme päästessämme osaksi Metro-tukun hevitiimiä, jonka kanssa yhteistyö tähän asti on ollut jo erittäin antoisaa”, kommentoi Ma-ha Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Matti Lohilahti.

Metro Fresh Cut -tuotteiden leikkaamossa ammattikokkien vetämät tiimit esikäsittelevät, leikkaavat sekä pakkaavat hedelmiä, vihanneksia, juureksia ja salaatteja erikoistuen veitsileikkaamiseen. Tuotteet ovat osa Wihuri Metro-tukun hevi-tuotteiden valikoimaa. Metro Fresh Cut -tuotteita voidaan räätälöidä ravintoloiden tarpeiden mukaan, myös pieniin valmistussarjoihin. Tuotteet toimitetaan nopealla 24 h -toimitusrytmillä asiakkaille.


Lisätietoja antavat:

Wihuri Metro-tukku
Jukka Heinänen
Toimialajohtaja
+3584 68512626
jukka.heinanen@wihuri.fi 

Ma-ha Oy
Aleksi Malkamäki
Pääomistaja
+358 414376736
aleksi@misakeittio.fi 

Ma-ha Oy
Matti Lohilahti
Hallituksen puheenjohtaja 
+358 44 968 7583
matti.lohilahti@misakeittio.fi