Skip to content

Blogi > Metro-tukku kumppanina Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listauksessa

Metro-tukku kumppanina Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listauksessa

Wihuri Metro-tukku ravintolayrittäjän työparina haluaa olla vahvasti mukana alan tapahtumissa ja toimimme yhtenä kumppanina Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksessä ja -listauksessa.

Maaliskuun lopussa julkistetaan Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023. Äänestyksen sekä listauksen toteuttaa Viisi Tähteä Media, ja äänestäjinä toimii yli 1000 ruokakulttuurin vaikuttajaa. Metro-tukku on alakategorian Paras Innovatiivinen Ravintola kumppanuusyritys.

”Meillä Metro-tukussa on käynnissä merkittäviä uudistuksia, joiden toteutuksen myötä haluamme vastata ravintola-asiakkaiden jo muuttuneisiin sekä tulevaisuuden tarpeisiin entistä paremmin sekä toimia uranuurtajana tukkualalla. Täten meidän on hyvin luontevaa ja myös ilolla ojennamme Parhaan Innovatiivisen Ravintolan -palkinnon Messukeskuksessa”, kertoo Metro-tukun valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.

Listaus ja eri kategorioiden voittajat selviävät 30.3. Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Vielä saamme siis kuukauden odottaa, mikä ravintola on hurmannut innovatiivisuudellaan äänestäjät!