Skip to content

Blogi > Makua, jota mikään ei voita

Makua, jota mikään ei voita

Bunge Finland toi syksyllä 2023 elintarvikealaa mullistavan tuotteen markkinalle. Nyt maullaan hurmannut Eleplant Kasvivoimaa lanseerataan myös levitettävämpänä versiona!

Suomessa valmistettu Eleplant on kasvipohjainen ratkaisu hemmotteluun joka kohottaa ruoan kuin ruoan uudelle tasolle. Tähänastisista kasviperäisistä vaihtoehdoista ei ole löytynyt haastajaa, joka pystyisi täysin vastaamaan voin standardeja. Eleplant on tutkitusti hyvin lähellä voin makua, rakennetta ja käyttöominaisuuksia. Tuotteen toimivuutta ja makua on testattu muun muassa käyttökokeissa ammattikeittiöissä sekä kotitesteissä kuluttajilla. Eleplant vaahtoaa ja ruskistuu pannulla, ja siitä voi jopa valmistaa täydellisen lehteviä voisarvia. Pelkästään nämä tiedot kertovat todella paljon tuotteen toimivuudesta.

Palmuöljytön Eleplant saa kermaisen täyteläisen makunsa kookoksesta, rypsistä ja kaakaovoista sekä kaurajuomasta. Monipuolinen Eleplant on täydellinen ratkaisu kaikkeen ruokaan sekä leivontaan, ja on myös herkullinen sellaisenaan leivän päällä.

Käytä kuten voita, tuskin huomaat eroa!

 

Eleplant Kasvivoimaa levite 75 % 400 g, me 16, GTIN: 6438207000402

Kasvipohjainen Eleplant on täyteläinen ja vastuullisempi levite joka tuo ylivoimaista makua jopa yksinkertaisiin voileipiin. Sopii erinomaisesti myös paistamiseen ja leivontaan. Ei maitoa! Ei laktoosia! Ei palmuöljyä!

 

Eleplant Kasvivoimaa leivälle, ruoanlaittoon ja leivontaan 82 % 500 g, me 20, GTIN: 6438207000211

Täysin uudenlainen kasvipohjainen vaihtoehto voille sekä monipuolinen kulinaarinen kumppanisi. Täyteläisellä maulla se nostaa ruoan ja leivonnaiset uudelle tasolle. Ylivoimaisen herkullinen myös leivän päällä. Ei maitoa! Ei laktoosia! Ei palmuöljyä!