Skip to content

Blogi > Leipäpöytä loistoon hapanjuurileivillä

Leipäpöytä loistoon hapanjuurileivillä

Laadukas ja runsas leipäpöytä, joka tarjoaa lämmintä hapanjuurileipää rapealla kuorella ja pehmeällä sisuksella on ravintolan valttikortti. Vastapaistetun leivän tuoksu ja houkutteleva leipäpöytä voivat jopa vaikuttaa lounaspaikan valintaan.

Vaasan Mestarin -leipäperheestä löytyy leipäpöytään suurenmoisia leipiä, on näyttäviä ja reilun kokoisia leipiä sekä kauniin rustiikkisia täysin ilman leivinhiivaa leivottuja sämpylöitä. Näillä hapanjuurileivillä tuot leipäpöytään laatua ja erottuvuutta.

Vaasan Mestarin -leivät ovat maukkaita suomalaisia leipiä, joissa käytetään monipuolisesti eri viljalajeja, kokeillaan uusia raaka-aineita ja yhdistellään hapanjuuria. Kaikki Vaasan Mestarin -leivät leivotaan Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa.

Leipäpöytien iloksi suuren suosion saavuttanut Vaasan Mestarin Kaurainen Perunaleipä on nyt saatavilla entistä näyttävämpänä suuremmassa koossa. Tämän loistavan leivän salaisuus piilee kauran lempeydessä ja perunan mehevyydessä. Tilaa ja ihastu!


Vaasan Mestarin Iso Hapanjuurileipä 6x600g pakaste me 1 
6416577019026 
Reilun kokoinen juureen leivottu, rapeakuorinen leipä. Juureen leipominen tuo leipään herkullista makua, ilmavaa rakennetta ja parantaa säilyvyyttä. 

Vaasan Mestarin Iso Kaurainen Perunaleipä 6x600g pakaste me 1 
6416577022811 
Juureen leivottu reilun kokoinen suosikkileipä. Taikinassa on käytetty kauraa ja perunaa tuomaan pehmeyttä ja mehevyyttä. 

Vaasan Mestarin Hapanjuurisämpylä 40x70g pakaste me 1 
6416577019057 
Upea sämpylä, joka sopii hyvin vitriiniin ja leipäpöytään. Sämpylä on leivottu ilman lisättyä leivinhiivaa ja sen kaunis rapea kuori kruunaa ulko