Skip to content

Blogi > Läsnä kun tarvitset

Läsnä kun tarvitset

Miksi valita Metro-tukku?

Keskity omaan ydintoimintaasi ja anna meidän huolehtia muusta. Wihuri Metro-tukun asiakkaana yrittäjän arkea ymmärtävät ihmiset, palveleva verkkokauppamme ja maan laajin pikatukkuverkosto ovat valmiina sinua varten.

Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani ja arjen mahdollistaja. Tehtävämme on huolehtia, että käytössäsi on ammattikeittiön parhaat tuotteet ja vähittäiskaupan suosikit, jotka toimitamme jämptisti yhdellä kertaa sovittuna aikana.

Menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa

Kokenut ravintola-alan ammattilainen – Olemme toimineet tukkukaupassa jo 120 vuoden ajan. Meitä ohjaavat perheomistuksessa olevan yrityksen arvot, halu rakentaa menestyvää liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, vastuullisuuslinjaus Frankly Wihuri sekä intohimoinen suhtautuminen suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Lähellä sinua – Olemme toimintavarma kumppani ja tarjoamme asiakkaillemme maan laajimman pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin sekä modernin logistiikkakeskuksen Vantaan Viinikkalassa. Kehittyvä verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri.

Laadukas tuotevalikoima – Vastaamme tuotteidemme laadusta, turvallisuudesta ja alkuperästä. Edellytämme, että niiden valmistuksessa noudatetaan lainsäädäntöä ja vastuullisuutta. Kehitämme kumppaniemme ja omien merkkien tuotevalikoimaamme sekä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea – aina asiakkaitamme kuunnellen.

Asiakkaamme suosittelijoina

Naughty Brgr Akseli 400x300  Bistro Bardot Hans 400x300  Oobu 400x300

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstämme? Tutustu asiakasreferensseihimme täällä >>


Tule nopeasti asiakkaaksi >>