Skip to content

Blogi > Kuukauden tavarantoimittaja: Lantmännen Unibake

Kuukauden tavarantoimittaja: Lantmännen Unibake

Vaasan Mestarin leivät – vastapaistetut herkut leipäpöytään vastuullisesti

Runsas ja houkutteleva leipäpöytä, jossa tarjolla on lämmintä hapanjuurileipää, on ravintolan valttikortti. Vaasan Mestarin leivillä toteutat sen helposti ja nopeasti.

Vaasan Mestarin leivät tuovat laatua ja erottuvuutta leipäpöytään. Leipäpöytä vahvistaa asiakkaasi kokemusta tuoreudesta ja laadusta. Leivonnaispakasteilla saat tarjolle lämmintä leipää menekin mukaan hävikkiä halliten. Laadukkaat kotimaiset Vaasan Mestarin hapanjuurileivät leivotaan Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa. Kehittämällä, kokeilemalla ja uudistamalla reseptejä on syntynyt leipävalikoima, josta jokainen löytää suosikkinsa.

Joutsenon leipomolla on pitkät perinteet ja ammattitaito leipoa suomalaisten makuun sopivia tuotteita. Toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus pellosta pöytään ja Lantmännen Unibake onkin sitoutunut tieteeseen perustuviin ilmastotavoitteisiin (Science Based Targets). Myös Vaasan Mestarin leipien myyntieräpakkaus on kehitetty vastuullisuustavoitteet mielessä. Uusi laatikkoinnovaatio on valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvasta materiaalista, ja pakkauksen hiilijalanjälki on 23 % pienempi kuin tavanomaisen.