Skip to content

Blogi > Kuukauden tavraantoimittaja: Metsä Tissue

Kuukauden tavraantoimittaja: Metsä Tissue

Kepeää kesätunnelmaa – hygieenisesti

Kesällä kaiken haluaisi ottaa hieman kevyemmin, mutta on asioita, joista ei voi joustaa. Yksi näistä on hygienia – siinä ravintolan on onnistuttava aina. Katrin tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat hyvän hygienian ylläpitämistä.

Kesätunnelmaan sopivat ratkaisut, jotka ovat helppoja sekä asiakkaalle että henkilökunnalle. Katrin Plus Non Stop Easy Pick -käsipyyhepakkauksen voi asettaa esille sellaisenaan vaikkapa oluthanan päälle. Kierrätettävä muovikääre toimii valmiina annostelijana – josta käsipyyhearkit nousevat esille yksi kerrallaan. Lautasliinan asiakas nappaa helposti Katrin Resta -annostelijasta.

Katrin Toilet Study 2024 kertoo, että huonosti ylläpidetty wc saa asiakkaat kyseenalaistamaan myös keittiön hygienian – näin ajattelee 76 % suomalaisista. Ja kun 70 % asiakkaista kertoo huonoista wc-kokemuksistaan eteenpäin, riski mainehaitasta on todellinen.

Katrin hygieniaratkaisujen avulla on helppo luoda puitteet positiivisten wc-kokemusten luomiselle. Wc-paperi-, käsipyyhe- ja saippua-annostelijoissa ja laadukkaissa ensikuidusta valmistetuissa pehmopapereissa yhdistyvät tyyli, toimivuus ja helppohoitoisuus.

Kun ratkaisut ja niiden huoltovälit suunnitellaan kävijämäärän mukaan, sekä asiakkaiden wc-käynnit että wc-tilojen puhtaanapito sujuvat mallikkaasti.

 

Metsä Tissue

Luomme puhtaampaa arkea – arkki kerrallaan. Metsä Tissue on yksi Euroopan johtavista pehmopaperituotteiden valmistajista sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden valmistajista.

Brändejämme ovat Lambi, Serla, Tento, Mola, Katrin ja SAGA.

Katrin

Tarjoamme kumppaneillemme vastuullisia hygieniaratkaisuja, luomme parempia asiakaskokemuksia ja tuemme työhyvinvointia – jo 50 vuoden ajan.

Valikoimamme sisältää pehmopaperituotteet, saippuat, annostelijat, roskakorit ja pyyhintätuotteet erikoistarpeisiin. Pehmopaperituotteillamme on Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki ja EU:n Ecolabel-merkki.

Katrin on Clean & Green.

 

Katrin Plus Resta annostelijaliina valkoinen 140kpl 6414301087266

Katrin Plus Easy Pick Non Stop valkoinen käsipyyhe 3-krs 120arkkia 6414301087204

Katrin Plus valkoinen wc-paperi 250 3-krs 4rullaa 6414301082377

Katrin käsipyyheannostelija musta M 6414301077434

Katrin Resta lautasliina-annostelija, 1 kpl/pkt, muovinen