Skip to content

Blogi > Kuukauden tavarantoimittaja: Unilever

Kuukauden tavarantoimittaja: Unilever

Hellmann’s: maailman suosituin majoneesi – ja paljon muuta!

Reilut 100 vuotta sitten Richard Hellmann avasi herkkupuodin New Yorkiin ja alkoi myydä perheen omaa majoneesia sinisin rusetein koristelluissa purkeissa. Majoneesista tuli lippulaivatuote, joka on siivittänyt Hellmann’sin maailmanmaineeseen.

Tänä päivänä Hellmann’sin tuotevalikoimaan kuuluu monenlaisia majoneeseja, niin perinteisiä kuin vegaanisia, sekä lukuisia muita kastikkeita. Hellmann’sin uutuustuotteiden myötä mahdollisuudet ovat nyt entistäkin monipuolisempia – tutustu esimerkiksi seuraaviin uutuuksiin:

Hellmann’s Professional Majoneesi on kokeilta kokeille kehitetty ammattilaistason tuote. Lämmönkestävässä tuotteessa on käytetty vapaan kanan munia ja vastuullisesti tuotettua rapsiöljyä.

Hellmann’s Real Majoneesi on uudistunut ja entistäkin toimivampi: koostumus on lämmönkestävä, ja jokaisen ammattilaiskeittiön luottotuotteen maku tutun runsas. 

Hellmann’s Vegaanimajoneesi on nyt täysin allergeeniton. Maku on täyteläinen, ja vegaaninen tuote mahdollistaa laajemman asiakaskunnan palvelemisen.

Hellmann’s Basilikavinegretti on uusi lisäys Hellmann’sin suosittuun vinegrettisarjaan. Se tuo klassisen makumaailman salaatteihin, mutta myös muihin kylmiin ja lämpimiin ruokiin.