Skip to content

Blogi > Kuukauden tavarantoimittaja: Oatly

Kuukauden tavarantoimittaja: Oatly

Oatlyn ansiosta maailman kovimmat kahvinjuojat voivat nyt juoda entistä enemmän kahvia. 

 

Oatly on jo vuosien ajan kehittänyt keinoja, joilla saada Suomi säilyttämään paikkansa maailman ykkösenä kahvinjuonnissa. Oatly uskoo, että kahden uutuustuotteensa avulla keskivertosuomalainen voi nyt kaksin- tai kolminkertaistaa kahvinkulutuksensa.

 

Kaikki alkoi jo vuosia sitten, kun litran iKaffe tuotiin markkinoille. Sen kermamainen maku ja pehmeys saivat meidät juomaan enemmän kahvia. Samalla eläinkunnan täydellinen puuttuminen juomasta takasi, että kahvimme pysyi juuri niin kasvipohjaisena kuin luontoäiti oli sen tarkoittanutkin.

 

Maksimoidakseen kahvinkulutuksen töissä tai matkoilla Oatly on nyt kehittänyt pienen, kolmionmuotoisen kerta-annospakkauksen. Se sopii käytettäväksi niin toimistossa, junassa, hotellissa ja muissa paikoissa, joissa iso tölkki ei ehkä ole yhtä kätevä. Kerta-annospakkaus on myös retkeilijöiden suosiossa, jotka voivat nyt nauttia kahvistaan myös luonnon keskellä ilman että joutuvat kantamaan isoa tölkkiä repussaan.

 

Lisäksi Oatly lanseeraa iKaffe Lightin. Kuten nimikin jo lupaa, se on kevyemmän tuntuinen ja toimii täydellisesti kaikkien kahvilaatujen kanssa, tarjoten mahdollisuuden useamman kupposen juomiseen ilman täyttä oloa. Toiveena on, että Suomi näin voisi turvata ykköspaikkansa kovimpana kahvinjuojamaana, lisäten samalla etumatkaa toisena olevaan. Tämä todennäköisesti myös tarkoittaa, että kuuden kuukauden sisällä Suomesta tulee maailman ykkönen iKaffe Lightin juomisessa, mikä olisi yksi bonusvoitto lisää.

 

Oatly ikaffe kaurajuoma 1l 7394376616037

Oatly iKaffe 0,5l 7394376618048

Oatly iKaffe light kaurajuoma 1l 7394376621994

Oatly iKaffe kaurajuoma 100x20ml 7394376617201