Skip to content

Blogi > Kuukauden tavarantoimittaja: HKScan

Kuukauden tavarantoimittaja: HKScan

Luo bistrotyyli näillä vinkeillä

Viime vuosina bistrojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Bistrojen vetovoima perustuu rentoon ilmapiiriin ja helposti lähestyttävään ruokaan, joka houkuttelee asiakkaita piipahtamaan spontaanisti syömään.

Food service -raaka-ainevalikoimassa on suomalaisia ensiluokkaisia lihatuotteita eri valmistusasteissa. Avaintuotteita bistro- ja brasserietyylin keittiössä ovat naudan sisäpaisti, burgerijauheliha ja broilerin rintafilee.

hk 2

Ruokalista, joka vaihtuu ja joustaa

Bistrotason kokkaaminen on monia muita keittiöitä leppoisampaa, joten ruokalista pysyy vaihtuvana ja mielenkiintoisena kohtuuvaivalla. Ruokalistalla voi mainita esimerkiksi vain pääraaka-aineen ja sen valmistustavan. Lisäkkeillä menu on yhdistettävissä sesonkiin tai asiakas voi valita ne itse.

 

Kannattaa myös kokeilla eri valmistusasteiden tuotteita eri ruokalajeihin ja hyödyntää tuotteita monipuolisesti. Esimerkiksi HK Porsaan kypsä luuton ribs on valmiiksi kypsennetty lihaisa kylkiviipale, joka sopii lihaisiin kastikkeisiin, leivän tai burgerin väliin ja vaikkapa grilliplatteriin. Selkeän ja yksinkertaisen bistroruoankin täytyy olla mietittyä ja hyvin valmistettua.