Skip to content

Blogi > Kumppanuus

Kumppanuus

Frankly Wihurin kumppanuusteema näkyy tavoitteessamme tarjota asiakkaillemme valikoima, jossa vastuullisuus ulottuu läpi tuotetarjonnan. Pyrimme myös tukemaan ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme vastuullisuusosaamista. Lisäksi vahvistamme vastuullisuutta tuotelinjauksillamme. Tekemistämme linjauksista voit lukea tarkemmin alta.

Luovumme häkkikananmunista vuoteen 2025 mennessä

Linjauksen piirissä ovat sekä kananmunat että kananmunavalmisteet. Olemme laajentaneet oma merkki -tuotteidemme valikoimaa vapailla kananmunilla. Lisäksi oma merkki -tuotteiden ainesosana käytettyjen kananmunien osalta tavoitteena on määrittää toimittajien kanssa sopiva aikataulu siirtyä myös näissä tuotteissa pois virikehäkkikananmunista.

Myymme kestäviä kala- ja äyriäislajeja

Kalalinjauksemme perustuu WWF:n Kalaoppaaseen. Sen mukaisesti valikoimassamme ei ole punaisella merkittyjä uhanalaisia, voimakkaasti ylikalastettuja tai ympäristön kannalta tuhoisasti pyydettyjä tai kasvatettuja lajeja. Lisäksi pyrimme edistämään vihreällä merkittyjä lajeja. Valikoimapäätöksissä suosimme kestäviä kalakantoja sekä MSC- ja ASC-sertifioituja tuotteita. Logistiikkakeskuksemme ja pikatukkujemme toiminta on sertifioitu MSC- ja ASC-jäljitettävyyssertifikaatilla.

Tarjoamme vastuullista oman merkin kahvia

Vuonna 2020 uudistimme oma merkki -kahvimme Kulta Mokan. Samalla siirryimme käyttämään sertifioitua kahvia: Kulta Mokan vastuullisuus on varmennettu maailmanlaajuisella UTZ-sertifikaatilla.

Oma merkki -tuotteiden palmuöljy on jäljitettävissä

Kaikissa oma merkki -tuotteissamme käytetään RSPO segregated -tasolle sertifioitua palmuöljyä. Segregated-tasolle sertifioidussa palmuöljyssä voidaan varmentaa, että kaikki käytetty palmuöljy on vastuullisesti tuotettua ja fyysisesti jäljitettävissä.

Lue lisää muista vastuullisuusteemoistamme täältä