Skip to content

Blogi > Klassikkoruokalajeja laadukkaasti naudasta

Klassikkoruokalajeja laadukkaasti naudasta

Talven tuiskuissa halutaan tarjota lämmittäviä ja runsaita aterioita asiakkaille. Murea ja mehevä naudanliha on erinomainen valinta talvisesongin ruokalistoille, sillä se on suosittu valinta monien asiakkaiden keskuudessa. Naudanliha on usein nähty myös merkkinä ruokapaikan hyvästä laadusta, joka puolestaan lisää asiakastyytyväisyyttä ja saa asiakkaat palaamaan takaisin yhä uudelleen. Mikä parasta, raaka-aineena se on edullista ja monipuolista käyttää, ja siitä valmistuu niin arkinen kuin juhlavakin tarjoilu. Erityisesti paistiliha palvelee useampaa ruokalajia.

Ruukuissa ja padoissa hitaasti kypsytetyt ruoat ovat sekä täyteläisiä talvi-iltojen nautintoja että ruokaisan täyttäviä lounaita. Viipyileviin viikonloppuihin ja juhlaviin kattauksiin sopii puolestaan esimerkiksi paahtopaisti maukkailla kastikkeilla ja värikkäillä lisukkeilla täydennettynä. Laadukkaasta naudanpaistista valmistuu makuelämyksiä, joita asiakkaat arvostavat.

Vinkki: Paistista kannattaa valmistaa isompi erä kerralla ja hyödyntää se kylmänä leipien päällä tai vaikkapa salaateissa.

 

3438 HK Takuumurea Naudan sisäpaisti n. 5 kg, n. 5 kg/vac., 209134800004