Skip to content

Blogi > Kierroksella rakennusmestarin kanssa

Kierroksella rakennusmestarin kanssa

”Joka päivä palkitseva projekti”

Harvoin pääsee yhtä asiantuntevassa seurassa kiertämään työmaata kuin Wihuri Metro-tukun lippulaivatukun rakentamista johtavan projektipäällikkö Ivo Landen kanssa. Ivolla on yli vuosikymmenen kokemus vastaavista projekteista teollisuuden puolella myymälärakentamisessa.

Tukku on kohteena uusi tuttavuus Ivolle, mutta ainutlaatuinen projekti ei ole jättänyt kylmäksi.

”En ennen paikan näkemistä ymmärtänyt kokoa. Nähdessäni hallin olin häkeltynyt sen suuruudesta. Nyt tietysti se tuntuu jo pienemmältä, jopa kodilta meille tekijöille.”

Ivo uskoo valmiin tukun häikäisevän visuaalisuudellaan.

”Valon määrä on uskomaton ja sisätilojen suunnitelmat näyttävät erittäin hyviltä. Kuten Metro-tukun toimialajohtaja Jukka (Heinänen) on todennut, lopputulos tulee olemaan uniikki.”

Ivo huolehtii Konepajaan tulevan ravintolamaailman rakentamisesta myös, mutta odottaa tällä hetkellä erityisesti Metro-tukun aukeamista.

”Se on iso virstanpylväs. Metro-tukun lippulaivamyymälä on rakennuksen kauneimmassa osassa ja näkyvä elementti kokonaisuudessa.”

Projekti on sopivasti haastanut tekijäänsä tarjoten joka päivä uusia yllätyksiä.  

”Tässä tarvitaan joustavaa otetta tietyissä asioissa, mutta ennen kaikkea projekti on palkinnut.”

Jos työ on kiittänyt tekijöitänsä päivittäin, uskomme myös valmiin tukun palkitsevan asiakkaitaan joka ostosreissulla. Lopulta sisältö on tärkein ja siitä kerromme kevään edetessä lisää.