Skip to content

Blogi > Kesän listahitit: pizzat, burgerit ja softis

Kesän listahitit: pizzat, burgerit ja softis

Arla Pron laadukkaat tuotteet ammattikeittiöön ovat apuna lounailla, tapahtumissa ja terasseilla – siellä missä kesän kuumimmat hitit maistuvat. Mozzarellamuru paistuu kauniisti pizzan päällä. Aito englantilainen punainen cheddar tuo mehevyyttä ja makua burgeriin. Laktoositon ja täyteläinen, vaniljanmakuinen softis kruunaa aterian. 

Pizzan päälle paikallisia sesonkiherkkuja
Kun pizzan peruspilarit eli taikina, kastike ja juusto ovat kunnossa, voit varioida täytteitä vapaasti. Ota käyttöön satokauden kalat, parsa ja erilaiset vihannekset ja juurekset. Saat uutta twistiä listallesi. Mozzarellamuru kruunaa pizzan!

Tuplajuusto hurmaa maullaan
Hyväksi havaittu burgervinkki: Juuston laitamme resepteihimme monesti tuplana, ja joskus jopa triplana, sillä tiedämme mehevän herkullisen maun olevan tekijä, jolla asiakas hurmataan. Ota avuksesi hyödylliset vinkit, laadukkaiden juustotuotteiden suositukset sekä herkullisiksi testatut burgerien reseptit.

Käyttövalmis laktoositon pehmytjäätelöseos
Arla Pro Laktoosittoman Pehmytjäätelö­seoksen ihanan herkullinen vaniljan maku ja kermainen rakenne tekevät softiksesta kesän ykköstuotteen. Valmiin pehmytjäätelön kuohkeus ja keveys takaa hyvän suutuntuman. Tämä jäätelö ei myöskään sula tiskille eikä sormille!

 

Arla ProMozzarella juustomuru 2kg 5711953069574

Arla Pro cheddar -juustoviipale 1kg 5711953019050

Arla Pro vanilja pehmytjäätelöseos 2l UHT, laktoositon 5711953069574