Uudistunut laivaranta Palas avautunut onnistuneesti Metro-tukun tuella
Laivaranta Palas on herännyt uuteen loistoon, kun yrittäjäpariskunta Poolo Huttunen ja Milla Ylinampa ovat remontoineet sataman ravintolan ja...
Blogi > Keittiö&Sali
Keittiö&Sali on Wihurin Metro-tukun ravintolakaupan segmenteille kohdennettu julkaisu, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Joka numerossa on vaihtuva, ajankohtainen teema sekä valikoimamme vaki-osiot: hevi, liha & kala, maitotalous ja kananmunat, vitriini, kahvi & leipomo, ruoanvalmistus.
Keittiö&Sali 1/2021 on voimassa 1.2.-30.4.2021. Lehden teemana on tällä kertaa Ravintolan hygienia hallussa. Julkaisumme nostaa esiin virusten torjumiseen sekä ravintolan hygienian ylläpitoon liittyviä artikkeleita ja haastatteluita sekä nostaa esiin teemaan soveltuvia puhdistus- ja kertakäyttötuotteita.
Lehden voit lukea sähköisessä muodossa Tuotteet-sivumme alalaidassa löytyvien pikalinkkien kautta. Hinnalliset kampanjajulkaisumme näkyvät vain kirjautuneille asiakkaille.
Seuraava Keittiö&Sali ilmestyy 1.5.2021.
Huomioithan, että lehdessä esitetyt hinnat ovat voimassa Wihurin Metro-tukun rekisteröityneille asiakkaille. Asiakkaaksi liityt helposti ja nopeasti täällä.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.