Skip to content

Blogi > Kaivon Liha on naudan erikoisasiantuntija

Kaivon Liha on naudan erikoisasiantuntija

Alusta alkaen on menestyksemme salaisuus ollut keskittyminen naudanlihan tukkukauppaan. Olemme erikoistuneet lihan luuttomaksi leikkaamiseen ja raakapakasteiden tuotantoon fast food -ketjuille – kuitenkaan unohtamatta juuriamme gourmet-ravintoloiden fileiden ja paistien hovihankkijana.

Kuluttajat eivät useimmiten ole meistä kuulleet. Sen sijaan alan ammattilaiset tuntevat Well Beef -tuotemerkkimme huippuunsa hiotusta laadusta. Korkean laadun ansiosta olemme vuosien varrella kasvaneet paikallisesta liha-alan toimijasta valtakunnallisesti merkittäväksi lihateollisuusyritykseksi.

Tuotantolaitoksellemme on myönnetty FSSC 22000 -sertifikaatti

 

Well Beef Special täyslihapihvi 60x120g, me 7,2 kg GTIN: 6408191000757

Well Beef Special täyslihapihvi 48x150g, me 7,2 kg, GTIN: 6408190005555

 

Laadukas Well Beef Special -täyslihapihvi vähentää hävikkiä

Tasalaatuiset Well Beef Special -täyslihapihvit on valmistettu 100 % laadukkaasta suomalaisesta naudanlihasta. “Mausteeksi laitamme vain ripauksen suolaa”, Kaivon Lihan myyntipäällikkö Sami Vilander kertoo. Jos hampurilaisten menekki ei ole tasainen, on pakasteena toimitettava Well Beef Special erinomainen vaihtoehto.

“Pakkasesta on helppo sulattaa pihvejä tarpeen mukaan eikä hävikkiä tule. Pihvi kannattaakin aina käyttää sulatettuna, sillä silloin se paistuu vikkelästi ja muotoa pystyy paistettaessa muokkaamaan, jos siltä tuntuu”, Sami vinkka.