Skip to content

Blogi > Käytä kypsiä jauhelihatuotteita monipuolisemmin ja tehokkaammin.

Käytä kypsiä jauhelihatuotteita monipuolisemmin ja tehokkaammin.

Kypsät jauhelihatuotteet helpottavat kiireistä keittiöarkeasi erityisesti silloin, kun varastotilat ja resurssit ovat pienet. Kypsät jauhelihatuotteet ovat edullista arkiruokaa, josta voit tuunata herkullisia ruokaklassikkoita tai trendikästä katuruokaa pienellä vaivalla.

Vain mielikuvitus rajana

Atrian kypsien jauhelihatuotteiden monikäyttöisyys on aivan omaa luokkaansa. Ajatellaan vaikka niitä kylmiöön jääneitä ja lounaalle varattuja komponentteja – niitä voi helposti hyödyntää vaikkapa nopean syömisen tuotteissa. Esimerkiksi trendikäs Bao bun -höyrysämpylä syntyy kun laittaa jauhelihapuikon väliin, lisää hyvät kastikkeet ja vähän muuta pientä – valmis vitriiniin!

Nevalan mukaan kypsät jauhelihatuotteet mielletään yleensä kuulumaan vain lounaspöytään Mahdollisuuksia rajoittaa kuitenkin vain mielikuvitus. Ne toimivat mahtavasti myös nopeassa syömisessä sekä koriannoksissa, terassiannoksissa, jaettavissa annoksissa ja muissa sosiaalisen syömisen tilanteissa. Niitä voi käyttää ihan missä hyvänsä street foodista italialaiseen pannuun ja leipätuotteisiin. Lisäksi kotimaisesta, vastuullisesti tuotetusta lihasta on myös mukava kertoa asiakkaalle, Tomi Nevala muistuttaa.

5 syytä valita Atrian jauhelihatuotteet ruokalistallesi:

  1. Valmistamisen nopeus
  2. Monikäyttöisyys – sopii pienellä vaivalla moneen
  3. Kierrätettävyys lounaspöydistä lautasannoksiin ja katuruokiin
  4. Vastuullinen, kotimainen tuotanto
  5. Edullisuus

Atria Jauhelihapuikko 37,5g 5kg pakaste, me 1, GTIN: 6407800016448

Atria paahdettu lihapyörykkä 5kg/15g pakaste, me 1, GTIN: 6407850057026

Atria paahdettu kanapyörykkä 5kg/23g pakaste, me 1, GTIN: 6407810017176