Skip to content

Blogi > Hävikkiä pienentävä pakkaus

Hävikkiä pienentävä pakkaus

UUDISTETTU Keiju Catering Juokseva rypsiöljyvalmiste sopii entistäkin paremmin ruoanlaittoon, leivontaan ja paistamiseen. ”Reseptiä on parannettu niin, että tuote säilyy myös avaamattomana huoneenlämmössä, joten sen säilyttäminen on entistäkin helpompaa. Tuote soveltuu monipuolisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja paistamiseen, sillä se ei räisky”, sanoo Brand manager Victoria Nord Bunge Finland Oy:sta. Vegaanisena ja laktoosittomana Sydänmerkki-tuotteena rypsiöljyvalmiste sopii monenlaisiin ruokavalioihin, joten keittiöön ei tarvita useita rasvatuotteita. Tuote on valmistettu Suomen ainoassa margariinitehtaassa Raisiossa.
 
Uudessa, ammattilaiskäyttöön suunnittelussa 1,75 litran muovipakkauksessa on yli 50 prosenttia vähemmän muovia kuin muissa saman kokoluokan ammattikeittiöille suunnatuissa pakkauksissa. Ympäristöystävällinen, kierrätettävä pakkaus litistyy tyhjänä hyvin pieneen tilaan ja pienentää näin
ravintolan jätekuormaa. ”Tyhjän pakkauksen rullaamalla siitä saa talteen viimeisenkin pisaran, joten tuote myös vähentää ravintolan hävikkiä. Näppärä pakkaus seisoo itsekseen“, sanoo Food Service & Digital Marketing Specialist Elina Koivisto Bunge Finland Oy:sta.
 
 

3 x käyttövinkit juoksevalle rypsiöljyvalmisteelle

1. Jääkaappi kylmänäkin hyvää
Rypsiöljy ei kovetu kylmässä, joten tuotteen maku ei muutu. Niinpä kakun, jonka leivonnassa on käytetty Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta, voi nostaa tarjolle suoraan kylmäkaapista.
 
2. Paista ilman roiskeita
Sopii loistavasti lihan, kalan tai kasviproteiinien  paistamiseen, sillä tuote ei räisky. Tuunaa makua esimerkiksi valkosipulilla ja yrteillä.
 
3. Grillikauden luottotuote
Erinomainen marinadipohja, sillä rypsiöljy kestää korkeita lämpötiloja muihin öljyihin verrattuna sekä
grillatessa että paistaessa. Mausta marinadi yrteillä ja mausteilla – ja grillaa huoletta.