Skip to content

Blogi > Haemme hevi-tuoteryhmän kategoriapäällikköä Vantaalle

Haemme hevi-tuoteryhmän kategoriapäällikköä Vantaalle

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan 20 Metro-pikatukun verkoston, valtakunnallisen toimitusmyynnin sekä emetro.fi:n kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi

Haemme nyt hankintaorganisaatiomme hedelmät – ja vihannekset tiimiin

KATEGORIAPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävässäsi vastaat Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun HeVi-tuotteiden hankinnoista sekä logistiikkakeskuksessamme toimivan HeVi-leikkaamon tuotannonsuunnittelusta yhdessä tuotepäälliköistä koostuvan ostotiimisi kanssa.

Tehtäviisi kuuluu strategiamme mukaisen, kilpailukykyisen valikoiman rakentaminen ja kehittäminen. Seuraat trendejä ja tehtävässäsi varmistat, että hedelmät- ja vihannekset valikoimamme on sesongin mukainen ja tarjoaa horeca-asiakkaidemme keittiöihin parhaita ratkaisuja ja monipuolisuutta perus- ja erikoistuotteilla sekä erityisesti oman leikkaamomme valmiilla sekoituksilla ja pilkotuilla tuotteilla. Vastaat tehtävässäsi tuoteryhmän hinnoittelusta ja markkinointitoimenpiteistä. Ymmärrät logistisen tehokkuuden merkityksen osana valikoiman kilpailukykyä ja kannattavuutta ja vastaat logististen prosessien kehittämisestä yhdessä sisäisten sidosryhmien kanssa. Työskentelet tehtävässäsi asiakasrajapinnassa tiiviissä yhteistyössä myyntikenttämme kanssa. Tehtävänäsi on tiimisi kanssa varmistaa, että HeVimme on markkinoiden paras ja halutuin.

Odotamme sinulta vahvaa kaupallista ajattelua ja halua kehittää valikoima- ja hankintaprosesseja. Sinulla on kokemusta kansainvälisestä ja vastuullisesta hankinnasta. Omaat hyvät ongelmanratkaisu- ja neuvottelutaidot ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi nopeatempoisessa työympäristössä. Olet analyyttinen ja johdat vastuualuettasi ja tiimiäsi luontevasti tärkeimpien tunnuslukujen avulla.

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Kaupallista ja / tai elintarvikealan korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta valikoimanhallinnasta sekä kansainvälisestä ostotoiminnasta
  • Vahvaa osaamista hevi-tuoteryhmästä sekä kokemusta tuoretuotannon suunnittelusta
  • Kokemusta esimiestyöskentelystä
  • Ymmärrystä tukku- ja vähittäiskaupasta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • MS Office – ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän hallintaa. Relex- ja Qlik Sense- järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi
  • Hyvää suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän arvostetussa ja vakavaraisessa suomalaisessa monialakonsernissa alan ammattitaitoisimpien työkavereiden kanssa.
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpiste sijaitsee uudessa K3 logistiikkakeskuksessamme Vantaalla osoitteessa Suokallionkuja 2.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.1.2021 mennessä osoitteeseen aarnio.rekrytointi@wihuri.fi . Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja myyntipäällikkö Emilia Santavuori, emilia.santavuori@wihuri.fi