Wihuri Metro-tukku blogi

Demo kitchen: Flat croissant

Kirjoittanut Wihuri Metro-tukku | 2.6.2025 2:00

Reuter & Stolt croissant on aidon voin makuinen, kuohkea ja näyttävä 90 gramman ranskalainen croissant herkkusuille muokattavaksi. Flat croissant, toisin kuin perinteinen croissant, joka saattaa litistyä painon alla tai joka ei kohoa kunnolla uunissa, on tarkoituksella painettu ja puristettu litteäksi. Tämä trendikäs ilmiö alkoi leipomoissa Soulissa viime vuonna ja levisi pian viraaliksi. Paista, mausta ja koristele herkullinen Flat Croissant makusi mukaan. Flat Croissant on näyttävä lisä vitriiniin ja taipuu niin suolaiseksi kuin makeaksi tarjottavaksi. Näillä ohjeilla voit luoda herkullisia ja trendikkäitä leivonnaisia, jotka ihastuttavat asiakkaitasi!

 

 

 

Flat Croissant

Valmistus:

2 kpl Reuter&Stolt croissant

100g Valkosuklaata

100g Tummaa suklaata

Pakastekuivattua vadelmaa

Pistaasia

Ota Croissantit jääkaappiin pellille sulamaan edellisenä päivänä. Aseta 2kpl jääkaappikylmiä croissanteja pellille (1/1 GN) lomittain silikonimattojen väliin. Paista sulatetut croissantit kahden pellin ja silikonimaton välissä noin. 200C 15min, anna hetken jäähtyä ritilällä. Dippaa paistettu croissant sulaan valkosuklaaseen/tummaan suklaaseen (puolet pinnasta)​. Koristellaan rouhitulla pistaasilla ja kuivatulla vadelmalla.