Skip to content

Blogi > Burgeri muuttaa muotoaan

Burgeri muuttaa muotoaan

Hampurilaiset olivat pitkään nakkikioskien ja hampurilaisketjujen tuote. Nykyään niitä saa miltei joka paikasta.

“Burgeri ei ole enää roskaruokaa. Moniin paikkoihin saavutaan kaukaa maistamaan heidän hampurilaisiaan. Tämä tarkoittaa, että jos haluaa kilpailla burgeritarjonnassa, on satsattava laatuun”, Arla Pron Myyntipäällikkö Mika Lehtola sanoo.

Hänelle täydellinen hampurilainen on mahdollisimman yksinkertainen.

“Ne jäävät mieleen. Esimerkiksi hyvin tehty juustohampurilainen voi olla sellainen. Välillä on kuitenkin kiva syödä myös jotain muuta.”

Klassikoille vaihtoehtoja miettiessä vain mielikuvitus on rajana. Nykyään hampurilainen taipuukin vaikka mihin.

“Miltä kuulostaa esimerkiksi mac’n’cheese-burgeri? Tai aasialainen burgeri ylikypsällä possulla ja sopivilla mausteilla?” Lehtola ehdottaa.

“En usko, että burgerit tulevat enää koskaan katoamaan. Ne ovat tulleet jäädäkseen.”


3 x vinkki täydelliseen burgeriin

1) Oikeilla raaka-aineilla et mene pieleen
Hampurilainen on täydellinen, kun kaikki raaka-aineet ovat hyviä ja tarkkaan mietittyjä. Juustohampurilaisen tekee laadukas sämpylä, pihvi, juusto, kastike ja mahdollinen lisäke, kuten pikkelöity sipuli.

2) Cheddar on klassikko
Cheddar on burgerijuustojen maistuva klassikko, jota käytetään edelleen valtaosassa ravintoloita. Vaihtoehtojakin löytyy. Sinihomejuusto tai emmental toimivat myös burgerin välissä.

3) Valitse tuote, joka toimii
Arlan Pro Cheddar on saanut loistavaa palautetta ravintoloilta, joissa burgereita tehdään paljon. Maku on kohdillaan ja hävikkiä ei synny, koska tuote toimii.

Tilaa Arla Pro Cheddar tästä >>