Skip to content

Blogi > Avoin työpaikka: kategoriapäällikkö

Avoin työpaikka: kategoriapäällikkö

120-vuotias Wihuri Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari, jonka strategian keskiössä ovat menestyminen yhdessä asiakkaiden kanssa, rohkeus sekä intohimo ruokaan. Olemme yksi johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Wihuri Metro-tukku on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 200 oman alansa ammattilaista 30 maassa. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi

Haemme nyt hankintaorganisaatiomme elintarvikkeiden kategoriapäällikköä.

Työtehtävässäsi vastaat Wihuri Metro-Tukun erikseen määriteltävien elintarvikkeiden hankinnoista. Tehtäviisi kuuluu strategiamme mukaisen, kilpailukykyisen valikoiman rakentaminen ja kehittäminen. Seuraat markkinatrendejä ja varmistat että valikoimamme hankintasopimukset ovat määrältään ja laadultaan kilpailukykyisiä.

Työhön kuuluvat omien tuoteryhmien hankintasopimusten neuvottelu ja kilpailutus, asiakastarpeiden tunnistaminen ja huomioonottaminen, kannattavuuden, hintakilpailukyvyn ja toimitusvarmuuden varmistaminen. Sekä tiivis toimittajayhteistyö, kampanjoiden ja markkinointitoimenpiteiden tuotteistaminen, sekä omien merkkien ja oman tuonnin kehittäminen.

Odotamme sinulta vahvaa kaupallista ajattelua, ja olet kehitysorientoitunut. Omaat hyvät ongelmanratkaisu- ja neuvottelutaidot ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi nopeatempoisessa työympäristössä. Olet analyyttinen ja johdat vastuualuettasi luontevasti tärkeimpien tunnuslukujen avulla. Hankintatoimen koulutus ja eri hankintatyökalujen osaaminen auttaa tehtävässä onnistumista.

 

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Kaupallista, teknistä ja / tai elintarvikealan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • Osaamista valikoimanhallinnasta sekä kansainvälisestä ostotoiminnasta
  • Sopimustekniikan osaamista
  • Ymmärrystä elintarvikkeiden valmistamisesta, HoReCa-, tukku- tai vähittäiskaupan alasta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • MS Office – ohjelmien hallintaa sekä hyvää omaksumiskykyä uusien IT-järjestelmien osalta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän arvostetussa ja vakavaraisessa suomalaisessa monialakonsernissa alan ammattitaitoisimpien työkavereiden kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpiste sijaitsee nykyaikaisessa K3-logistiikkakeskuksessamme Vantaalla osoitteessa Suokallionkuja 2. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä yrityksen etätyöpolitiikan mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.11.2021 osoitteeseen aarnio.rekrytointi@wihuri.fi . Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Koskinen-Fallström to 4.11 klo 14-15 tai ti 9.11 klo 12.30-13.30, puh. 040 517 2234.