Skip to content

Blogi > Asioinnin vaivattomuus on ihan omaa luokkaansa

Asioinnin vaivattomuus on ihan omaa luokkaansa

Keittiömestari Santtu Rytilällä oli mietinnässä aivan toinen ravintolakonsepti, kun hän syksyllä 2020 huomasi että katukuvasta puuttuu hyvä kanaravintola.

Sittemmin pääkaupunkiseudulle on avautunut jo 5 Chicken Jointia, joista osa franchising-periaatteella. Chicken Jointit toimivat samoissa tiloissa meksikolaisravintola Chalupa-ketjun kanssa. Kumpikin ravintolaketju luottaa Metro-tukkuun.

“Ajatus Chicken Jointista tuli aivan lennosta, kun etsimme sopivaa liiketilaa ravintolalle Helsingissä. Tilasta toiseen kiertäessä meille tuli nälkä ja mietimme, mistä löytäisimme kunnon kana-aterian riisillä tai ranskalaisilla, sivusalaatilla ja hyvillä kastikkeilla. Hyvää ravintolaa ei löytynyt, joten me päätimme itse perustaa sellaisen, Santtu Rytilä sanoo.

Minulla oli aiemmin ollut vähän haasteita tukkujen kanssa. Satuin juttelemaan vanhan luokkakaverini Eetu Vattulaisen kanssa, ja kävi yllättäen ilmi, että hän oli avainasiakaspäällikkönä Wihuri Metro-tukulla.

Tuttu kaveri lupasi asioiden hoituvan heillä sovitusti. Ja kaikki on tosiaan hoitunut kuin rasvattuna. Parasta on se, kun pienimmissäkin ongelmissa voin luottaa Eetun vievän homman maaliin.

Metro-tukku on hyvänä sparraajana myös silloin, kun kehitämme ravintoloittemme listoja. Asiakkaana toiveitamme kuunnellaan ja valikoimiin tuodaan uutta, kuten meidän tarvitsemiamme seesaminsiemeniä tai oikeanlaista juustoa. Sekin on hyvä, että jos jokin tuote on jäämässä valikoimista, asiasta kerrotaan hyvissä ajoin, jolloin ehdimme yhdessä miettiä korvaavaa tuotetta.

Arvostan myös korkealle toimintavarmuutta ja että esimerkiksi jakeluasioissa löytyy joustoa ja halua kehittää toimintatapoja. Henkilökemiat puolin ja toisin ovat tietenkin isossa roolissa Eetun ja meidän yhteistyössä, mutta kyllä asioinnin vaivattomuus Metro-tukun kanssa on ihan omaa luokkaansa.”