Skip to content

Blogi > Artesaanilaatua pöytään ja vitriiniin

Artesaanilaatua pöytään ja vitriiniin

FAZER KIIREETÖN -leipäsarjan sämpylät ja leivät tunnistaa rapeasta kuoresta ja mehevästä sisuksesta. Korkealaatuiset, herkulliset leivät vastaavat laadultaan käsin leivottua artesaanileipää. ”Maun ja suutuntuman salaisuus on taikinajuuren pitkä patalepo: Taikina saa levätä jopa vuorokauden. Taikinan vesipitoisuus on myös tavallista suurempi, joten leivistä tulee erityisen meheviä ja myös tavallista säilyvämpiä”, sanoo asiakkuuspäällikkö Marika Rondell Fazer Leipomoilta. Fazer Kiireetön -sarja on vastaus ravintoloiden ja kahviloiden kiireeseen. Kypsistä pakasteista saa helposti ja nopeasti herkullista tarjottavaa niin aamiaiselle kuin lounaalle keiton ja salaatin kylkeen. ”Leivät eivät tarvitse esivalmisteluja, sulatus riittää. Täytetyistä sämpylöistä saakin näyttävää syötävää vitriiniin. Jos leivän pinnasta haluaa erityisen rapean, leivät kannattaa laittaa jäisinä hetkeksi uuniin”, Rondell vinkkaa. Fazer Kiireetön -leivät leivotaan Fazerin Lappeenrannan leipomossa kotimaisesta viljasta ilman lisäaineita. Leivät ovat laktoosittomia. ”Fazer Kiireetön -sarja täydentyy koko ajan uusilla, herkullisilla leivillä ja sämpylöillä. Pysy kuulolla uutuuksista!

 

3x kiireetöntä herkkua

1. Fazer Kiireetön Ciabatta 100g me 40, 6413467542305
Rapeakuorinen ja sisältä pehmeä ciabatta, jonka aromi on todella herkullinen. Sopii täytettynä vitriiniin ja parilan kautta myös lämpimänä tarjoiltavaksi.

2. Fazer Kiireetön Hapanjuurisämpylä 50g me 32, 6413467524608
Pitkä taikinalepo on tuonut runsasta makua ja aromia. Ilmava, kevyt rakenne suurine huokosineen.
Täytettynä vitriiniin tai keiton kaveriksi.

3. Fazer Kiireetön Kauranjyväciabatta 75 g, me 35, 6413467518300
Taikinaan leivotut kauranjyvät tuovat herkullista makua ja kiinnostavan suutuntuman. Pehmeä sitko ja huokoinen rakenne. Täytettynä vitriiniin.