Skip to content

Asiakaspalvelun blogi > Tiedote: ME2-myyntiyksikkö päivitetty KG- tai KPL-myyntiyksiköksi

Tiedote: ME2-myyntiyksikkö päivitetty KG- tai KPL-myyntiyksiköksi

6.6. ME2-myyntierän poiston myötä myös tilauspohjien myyntierät on päivitetty KG tai KPL-muotoon. Suosittelemme tarkistamaan tilauspohjat ennen ensimmäistä tilausta muutoksen jälkeen HeVi- ja kuivatuotteiden osalta ja varmistumaan siitä, että uudet myyntierät ovat päivittyneet oikein.

 

Kiitos yhteistyöstä ja pahoittelut aiheutuvasta lisävaivasta. Alla lisätietoa muutoksesta.

___________________________________________________________________________________________

Myyntiyksikkö ME2 on käytössä vain K3-asiakkailla. Muutos ei tule vaikuttamaan toimitusvarmuuteen, tilattaviin tilausmääriin, hintoihin tai myyntierittäin tilaamiseen.

Myyntiyksikön muutos vaikuttaa verkkokaupan tilauspohjiin, mutta myyntiyksikön muutokset tilauspohjiin tehdään Metro-tukulla 6.6. eikä asiakkailta vaadita toimenpiteitä.

Kuitenkin 6.6. tilauspohjien käytössä voi esiintyä tilapäisiä häiriöitä muutostöiden aikana, pahoittelemme mahdollista haittaa.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Tavoitat heidät 0200 50 200 tai asiakaspalvelu.metro@wihuri.fi.

Alla havainnollistava esimerkki myyntiyksikön muutoksesta Verkkokaupan silmin. Jatkossa tuotteet tilataan ME2-myyntiyksikön sijasta joko KG tai KPL-myyntiyksiköllä tuotteesta riippuen.

metrotukku.fi