Hurmaa täyteläisellä salaatilla, johon vinegretti tuo makua ja särmää.
80 g Fresh Cut Tomaattikuutiota
80 g Fresh Cut Sipulikuutiota
80 g Fresh Cut Kurkkukuutiota
50 g vegaanista salaattijuustoa
150 g Vegem Käsittämätön kebabia
Granaattiomenavinegretti:
30 g granaattiomenasiirappia
30 g oliiviöljyä
5 g valkoviinietikkaa
suolaa
hunajaa
Jalopenojogurttikastike:
1 pnt korianteria
3 kpl vihreää jalopenoa
½ solo-valkosipulia
1 kpl limeä
½ tl suolaa
½ tl juustokuminaa
3 dl kaurapohjaista
turkkilaista jogurttia
Sekoita salaattiainekset ja murskattu vegaaninen salaattijuusto. Sekoita vinegretin ainekset vispilällä ja mausta suolalla ja hunajalla. Sekoita vinegretti salaattiin.
Grillaa jalopenot kypsiksi, jäähdytä ja poista siemenet. Aja kastikkeen ainekset blenderissä.
Paista Vegem kebab pannulla. Halutessasi voit käyttää annoksen proteiinina kanaa.
Serenello Prosecco Extra Dry 11% 0,75l
Serenello Prosecco Extra Dry Rosé 11% 0,75l