Wihuri Metro-tukku blogi

Täydellinen salaatti terassille

Kirjoittanut Wihuri Metro-tukku | 11.6.2024 7:39

Hurmaa täyteläisellä salaatilla, johon vinegretti tuo makua ja särmää.

 

Vegem kebab -salaatti

80 g Fresh Cut Tomaattikuutiota
80 g Fresh Cut Sipulikuutiota
80 g Fresh Cut Kurkkukuutiota
50 g vegaanista salaattijuustoa
150 g Vegem Käsittämätön kebabia


Granaattiomenavinegretti:
30 g granaattiomenasiirappia
30 g oliiviöljyä
5 g valkoviinietikkaa
suolaa
hunajaa


Jalopenojogurttikastike:
1 pnt korianteria
3 kpl vihreää jalopenoa
½ solo-valkosipulia
1 kpl limeä
½ tl suolaa
½ tl juustokuminaa
3 dl kaurapohjaista 
turkkilaista jogurttia

 

Sekoita salaattiainekset ja murskattu vegaaninen salaattijuusto. Sekoita vinegretin ainekset vispilällä ja mausta suolalla ja hunajalla. Sekoita vinegretti salaattiin.

Grillaa jalopenot kypsiksi, jäähdytä ja poista siemenet. Aja kastikkeen ainekset blenderissä.

Paista Vegem kebab pannulla. Halutessasi voit käyttää annoksen proteiinina kanaa.

 

Viinisuositukset

Serenello Prosecco Extra Dry 11% 0,75l

Serenello Prosecco Extra Dry Rosé 11% 0,75l