Misovoi ja paahdetut juurekset muodostavat herkullisen lisukkeen, jossa maistuu monipuolisuus ja syvät maut. Miso on japanilaisen keittiön aarre, joka tuo ruokaan fermentoiduista soijapavuista saadun herkullisen maun. Tämä lisuke sopii täydellisesti tarjottavaksi kalan tai kanan kanssa, ja se on täydellinen valinta sekä rentoon lounaslinjastoon että bistrotyyliseen illalliseen.
0,5 kg violettia porkkanaa
0,5 kg värimix porkkanaa
0,5 kg maa-artisokkaa
0,5 kg kyssäkaalia
0,05 kg shalottisipulia
0,1 l extra virgin oliiviöljyä
0,25 kg voita
0,1 kg misotahnaa
Lehtipersiljaa, suolaa, mustapippuria
Leikkaa kauden juurekset, mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Paahda juurekset 175-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Vatkaa voi kuohkeaksi, sekoita misotahna joukkoon. Siirrä paahdetut juurekset kattilaan ja glaseeraa voilla. Koristele ohueksi leikatuilla shalottisipulirenkailla ja lehtipersiljalla.