Talven maukkaimman perinteen kruunaa tartar, jonka kanssa blinistä syntyy kaunis annos. Valitse tartariin laadukas kotimainen HK naudan sisäfile ja ja kruunaa annos vaahdotetulla smetanalla.
Blinit:
1000 g kuivaa perunapyrettä
1 dl täysmaitoa
1 dl kermaa
6 kananmunaa
200 g valkuaista
6 rkl perunajauhoa
Tartar:
200 g HK naudan sisäfilettä
Suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä
1 tl sileää Dijon-sinappia
Muutama tippa Worcestershire-kastiketta
Sekoita blinien ainekset (poislukien valkuaiset) tasaiseksi massaksi ja paseeraa tarvittaessa.
Vaahdota valkuaiset ja nostele varovasti massan sekaan. Paista kirkastetussa voissa rapeaksi.
Kuutioi tartariin HK naudan sisäfileliha ja mausta. Vaahdota smetana.Raasta lopuksi tuoretta piparjuurta päälle.