Metro-tukku on toiminut HoReCa-alan ammattilaisia palkitsevassa PRO-gaalassa sponsorina sarjassa Hovimestari/Sommelier parin vuoden ajan. Uusi viinikumppanuus on luonteva jatke yhteistyölle ja tukee Metro-tukun tavoitetta vaikuttaa ravintola-alan kehitykseen kokonaisvaltaisesti.
Horeca-alan ammattilaisten korkealle arvostama PRO-gaala järjestetään seuraavan kerran 29.1.2026. Ravintola-alan tullessa yhteen juhlimaan ja palkitsemaan ansioituneita tekijöitään uutena viinikumppanina Metro-tukku vastaa illallisen viinitarjonnasta ja palkitsee kategorioiden voittajat laadukkailla Tribaut-Schloesserin samppanjoilla. Juhlavieraat saavat nauttia koko illan oman maahantuonnin Metro Winesin eksklusiivisesta viinitarjonnasta, jotka on yhdistetty Metro-tukun viiniasiantuntijoiden toimesta gaalamenun annoksille.
”Olemme panostaneet oman maahantuonnin valikoimaan ja viiniosaamiseen Metro-tukulla jo vuosia. PRO-gaalassa koko ravintola-ala tulee yhteen, ja voimme tarjota osallistujille ainutlaatuisen kurkistuksen Metro Winesin maailmaan ja kuinka se palvelee horeca-alan toimijoita”, linjaa Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen.
Metro Wines -palvelukonsepti yhdistää laadukkaat viinit, saliosaamisen ja sommerlier-palvelut uniikiksi palvelukonseptiksi, jonka avulla ravintolat voivat oman konseptinsa mukaisesti luoda mieleenpainuvia elämyksiä, tarinoita ja tunteita.
”Siitä on kyse myös PRO-gaalassa, ikimuistoisista hetkistä, jotka syntyvät yhdessä.”
Metro-tukku tukee ravintola-alan kehitystä kokonaisvaltaisesti siellä, missä horeca-ammattilaiset oikeasti ovat.
”Tavoitteenamme on viedä ravintola-alaa voimakkaasti eteenpäin, mikä tarkoittaa palveluosaamisen ja asiantuntijuuden kehittämistä niin salissa kuin keittiössä. Haluamme olla mukana kumppanuuksissa, jotka tukevat tätä suuntaa ja visiota”, kertoo valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.
Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailun pääjärjestäjänä Metro-tukku pystyy erityisesti nostamaan ravintola-alan tekijöitä esiin ja tuomaan positiivista näkyvyyttä alalle. Vaikuttavuus syntyy kuitenkin laaja-alaisesta yhteistyöstä, jossa kumppanuudet tukevat toisiaan.
”Tapahtumilla on aina suuri merkitys kohtaamisten ja aidon dialogin mahdollistajina. Teemme alasta elinvoimaista yhdessä eikä aktiivinen kehittäminen onnistuisi ilman vahvaa läsnäoloa horeca-alan tärkeimmissä tapahtumissa. Viinikumppanuus PRO-gaalassa on meille tärkeä osa pitkäjänteistä työtä ravintola-alan eteen”, Santavuori päättää.