Ravintola-alan tukut ulkomailla ovat vetäneet alan ihmisiä puoleensa, mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan? Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku Konepajassa voi elää ja hengittää makujen maailmaa, kun se on vasta tuotteina hyllyillä. Kohtaamisten ja palveluiden kautta tarjolla on välineitä, joilla helpottaa ravintola-arkea ja erottautua.
Gastronomie on manifesti ravintola-alan tekijöille, ja lippulaivatukkumme on vastaus ravintola-alan tarpeisiin.
Tervetuloa tutustumaan Konepajan lippulaivatukkumme tarinaan pääartikkelissa ja lämpimästi tervetuloa paikan päälle Helsingin Vallilaan.
Lisäksi tämän kertaisessa numerossa pohditaan menestyksen avaimia niin Riihimäellä kuin Akseli Herlevin ravintolaimperiumissa. Italialaista bistrotunnelmaa tuo Hans Välimäen ja Maria von Graevenitz-Välimäen uutuusravintola Gina. Signatureannos nousee The Bull and the Firmin keittiöstä.
Gastronomie-lehden aiemmat numerot löydät täältä. Voit tilata Gastronomien uutiskirjeenä täällä.