Paistettuna rapea ja sisältä pehmeän kuohkea Unica® Classica sandwich on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapanjuureen. Leivän rakenteen salaisuus piilee vehnäjauhoissa ja leivontamenetelmässä. Se on valmiiksi halkaistu, mikä tekee siitä erinomaisen vitriiniin ja take away -annoksiin.
Rollfoods Unica® Classica sandwich
Negroni spianata piccante
Basilika
Metro pistaasipähkinä
Metro parmigiano reggiano
Kesäkurpitsa
Costa dOro ekstra-neitsytoliiviölj
Pistaasipesto:
Basilika 150 g
Parmesaani 65 g
Pistaasi 55 g
Valkosipulin kynsi 3 kpl
Extra virgin oliiviöljy 200 g
Suola ja mustapippuri
Valmistus:
Paahda pähkinät kevyesti uunissa. Soseuta ainekset blenderissä, mausta.
Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi, friteeraa nopeasti, mausta suolalla ja pippurilla. Paista pizzapalat joko yhdistelmäuunissa tai pizzauunissa. Laita paistetun pizzapalan päälle pesto, zucchini ja raastettu parmesaani. Lihaversioon päälle leikkelekoneella ohueksi leikattua spianata piccantea.