Castello Sinihomejuustomuru tuo herkullisen maun ja monipuolisuuden ammattikeittiöiden käyttöön. Tasapainoisen ja miedon maunsa ansiostaan juusto on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi pizzaan, uuniruokiin, salaatteihin, kastikkeisiin, keittoihin ja leivontaan.
Maukas ja kermainen simpukka-annos missä sinihomejuuston maku tulee lempeästi esiin. Kokeile ja ihastu!
Simpukka 1 kg
Shalottisipuli 150 g
Valkosipuli 50 g
Kuohukerma 2 dl
Valkoviini 3 dl
Sinihomejuustomuru 150 g
Laakerinlehti 3 kpl
Fenkolin siitepöly ½ tl
Lehtipersilja
Suola ja mustapippuri
Freesaa shalottisipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää simpukat, laakerinlehdet ja muut mausteet. Kaada päälle viini ja höyrytä simpukat auki. Kun simpukat ovat auenneet, nosta kattilasta pois. Kaada kattilaan kerma, keitä hetki. Laita kastike blenderiin, lisää juusto ja aja sileäksi. Siivilöi, aseta simpukat lautaselle ja lusikoi kastike päälle, koristele hienonnetulla lehtipersiljalla.