Millac Gold 33 on herkullinen kasvirasvan ja kerman sekoitus, joka on täydellinen vaihtoehto perinteiselle kermalle. Tuote on laktoositon sekä UHT-käsitelty ja se tarjoaa samettisen ja kermaisen maun eri ruoanlaitto- ja leivontatarkoituksiin. Millac Goldin vaahdotusvolyymi on jopa kolmikertainen!
Viikunat:
Valmista karamelli, lisää viikunat, 5 cm.n pala kanelitankoa ja halkaistu vaniljatanko. Hauduta kunnes pehmeitä.
Valkosuklaa ganache:
Valkosuklaa 135 g
Millac Gold 600 g
Liivatelehti 3 g
Vaniljatanko 1 kpl
Glukoosi 50 g
Kiehauta Millac vaniljatangon ja glukoosin kanssa, kaada valkosuklaan päälle, poraa sauvasekoittimella sileäksi. Lisää liotettu liivatelehti. Anna asettua kylmässä, vatkaa yleiskoneella vaahdoksi.